Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Zhaneta Byberi

Zhaneta Byberi

Zhaneta Byberi është bukuroshja që rrëmbeu kurorën e Miss Universe Albania në vitin 2014 dhe përfaqësoi bukurinë shqiptare në skenën ndërkombëtare të Miss Universe duke qenë vetëm 18 vjeçe.

Category:

Biografi