Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Megi Luka

Megi Luka

Megi Luka (e lindur në qershor 08, 1996 Fushë-Krujë) u kurorëzua si Miss Universe Albania vitin 2015 dhe përfaqësoi Shqipërinë në konkursin e Miss Universe të po atij viti.
Përvecc titullit të madh, Megi fitoi edhe ccmimin special të Miss Social Media, si konkurrentja më e ndjekur dhe e pëlqyer në rrjetet sociale.
Ajo ishte përfaqësuesja e 12-të shqiptare në skenën gjigande të Miss Universe. Megi tanimë është një modele, e cila ka realizuar edhe shume sete fotografike dhe sfilata edhe për brende jashtndërkombëtare.

Category:

Biografi