Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Matilda Mecini

Matilda Mecini

Matilda Mecini (e lindur më 5 tetor 1988 në Tiranë, Shqipëri) është një garuese e konkurseve të bukurisë që u kurorëzua Miss Universe Albania 2008, më 4 prill 2008. Mecini pastaj përfaqësoj Shqipërinë në Miss Univers 2008 konkursin në Ekb Trang, Vietnam më 14 korrik, 2008.
Mecini ka studiuar Letërsinë Botërore në Universitetin e Tiranës. Ajo ka luajtur basketboll dhe ka qenë udhëheqëse e ekipit profesional të basketbollit të Tiranës, kur ajo ishte gjashtëmbëdhjetë vjeç. Mecini filloi me modelimin në moshën e adoleshencës për Sherri Hill dhe Roberto Cavalli. Ajo ka modeluar për dizajnerë të tjerë të modës në Angli, Francë, Itali, Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëri. Ajo flet shqip, anglisht, italisht dhe frëngjisht.

Category:

Biografi