Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Lindita Idrizi

Lindita Idrizi

Lindita Idrizi (e lindur më 4 nëntor, 1996) u kurorëzuar Miss Universe Albania vitin 2016 dhe përfaqësoi denjësisht Shqipërinë në Miss Universe. Bukuria e saj nuk ngeli pa tërhequr vëmendjen e trajnerëve të konkursit botëror të Miss Universe.

Category:

Biografi