Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Fioralba Dizdari

Fioralba Dizdari

Fioralba Dizdari fitoi kurorën e Miss Universe Albania në vitin 2013. Ndërsa në 2016, Fioralba u bë mentore e vajzave konkurrente, duke i udhëhequr dhe trajnuar ato në konkursin më të rëndësishëm të bukurisë shqiptare. Prej kohësh ajo është pjesë e televizionit si prezantuese.

Category:

Biografi