Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

APLIKACIONI MË I RI I MISS UNIVERSE

APLIKACIONI MË I RI I MISS UNIVERSE

Votimi Miss Universe

Disa ditë më pare u lancua aplikacioni me I ri nga MISS UNIVERSE ku kushdo nga cdo cep I botës mund të votojë për 2 bukuroshet tona Miss Universe Albania Paula Mehmetukaj dhe Miss Universe Kosovo Blerta Veseli. Ftoni që votimit t’I bashkohen dhe  miqtë, të afërmit dhe ndjekësit tuaj që t’I japin munësinë 2 përfaqësueseve tona për të qënë finaliste në Top 21 në konkursin e 69-të MISS UNIVERSE përmes aplikacionit të ri Miss Universe Official.

Si do të funksionojë

Konkursi i votimit  do t’u ofrojë adhuruesve të konkursit, miqve dhe familjes një mundësi për të votuar për një ose më shumë garues përmes missuniverse.com/vote OSE duke shkarkuar aplikacionin Miss Universe Official, ku vota e parë është FALAS dhe mund të blihen vota shtesë.