Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Anisa Kospiri

Anisa Kospiri

Anisa Kospiri (e lindur në 1980) fitoi titullin e “Mis Shqipëria 2001”. Ajo ka përfaqësuar Shqipërinë në “Miss Universe 2002” dhe e bëri atë të radhitet në Top 10 vajzat më të bukura në mbarë kohën atë vit.

Category:

Biografi