Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Archive

Paula Mehmetukaj

Paula Mehmetukaj: “Pika më e fortë e bukurisë sime është guximi, sepse të guxosh nuk do të thotë që nuk ke frikë, por të vazhdosh të ecësh përpara pavarësisht frikës.” "Bukuria mbi të gjitha është thjeshtësi"- nuk është thënie, jo, është kuptimi i emrit tim....

Hasna Xhukiçi

Hasna Xhukiçi (e lindur më 13 prill, 1998 në Fier) në vitin 2009 u kurorëzua në Miss Universe Albania. Ajo përfaqësoi Shqipërinë në Miss Universe 2009 i mbajtur në Bahamas, ku u pozicionua në Top 16....

Adrola Dushi

Adrola Dushi (e lindur më 1993) është modele shqiptare e konkurseve të bukurisë e cila ishte kurorëzuar Miss Universe Albania 2012. Ajo përfaqësoi Shqipërinë në vitin 2012 në konkursin botëror të Miss Universe. E konsideruar si një ndër vajzat më të bukura të trojeve shqiptare, Adrola është...

Fioralba Dizdari

Fioralba Dizdari fitoi kurorën e Miss Universe Albania në vitin 2013. Ndërsa në 2016, Fioralba u bë mentore e vajzave konkurrente, duke i udhëhequr dhe trajnuar ato në konkursin më të rëndësishëm të bukurisë shqiptare. Prej kohësh ajo është pjesë e televizionit si prezantuese....

Megi Luka

Megi Luka (e lindur në qershor 08, 1996 Fushë-Krujë) u kurorëzua si Miss Universe Albania vitin 2015 dhe përfaqësoi Shqipërinë në konkursin e Miss Universe të po atij viti. Përvecc titullit të madh, Megi fitoi edhe ccmimin special të Miss Social Media, si konkurrentja më e...

Lindita Idrizi

Lindita Idrizi (e lindur më 4 nëntor, 1996) u kurorëzuar Miss Universe Albania vitin 2016 dhe përfaqësoi denjësisht Shqipërinë në Miss Universe. Bukuria e saj nuk ngeli pa tërhequr vëmendjen e trajnerëve të konkursit botëror të Miss Universe....

Xhesika Berberi

Xhesika Berberi (e lindur më 27 qershor 1991) u kurorëzua në Miss Universe Albania në vitin 2011. Ajo përfaqësoi Shqipërine në Miss Universe 2011, i mbajtur në Brazil në Shtator të po atij viti. Me një karrierë të pasur në modeling, Xhesika vazhdon të jetë...

Angela Martini

Angela Martini (lindur më 23 maj 1986) e kurorëzuar në Miss Universe Albania në vitin 2010. Angela ka lindur në Shkodër. Në moshën 10 vjeçare është larguar nga Shqipëria në Zvicër, dhe në moshën 21 vjeçare u zhvendos në Miami. Prej asaj kohe Martini filloi modelingun...

Hasna Xhukiçi

Hasna Xhukiçi (e lindur më 13 prill, 1998 në Fier) në vitin 2009 u kurorëzua në Miss Universe Albania. Ajo përfaqësoi Shqipërinë në Miss Universe 2009 i mbajtur në Bahamas, ku u pozicionua në Top 16....

Matilda Mecini

Matilda Mecini (e lindur më 5 tetor 1988 në Tiranë, Shqipëri) është një garuese e konkurseve të bukurisë që u kurorëzua Miss Universe Albania 2008, më 4 prill 2008. Mecini pastaj përfaqësoj Shqipërinë në Miss Univers 2008 konkursin në Ekb Trang, Vietnam më 14 korrik,...