Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

E qeshura është me të vërtetë ilaçi më i mirë për ditët e mërzitshme të vjeshtës me FilmBox Channels

Një javë tjetër vjeshte me mot të ftohtë është përpara, por mos u shqetëso. Ekziston një mënyrë për të luftuar ditët e mërzitshme të vjeshtës dhe është krejtësisht e lehtë: Shtëpia e Filmave të Mirë të FilmBox ju sjell një përzgjedhje të filmave komedikë argëtues që do të ngrohin zemrat tuaja dhe do të ngrenë shpirtin tuaj, të përsosur për t ’i shijuar në komoditetin e shtëpisë tuaj nën shoqërinë e të dashurve tuaj!

 

 

Ju mund ta mbyllni javën e punës me buzëqeshje në fytyrën tuaj duke parë komedinë “Margot at the Wedding” me protagoniste Nicole Kidman dhe Jennifer Jason Leigh, e cila transmetohet të Premten në orën 21:00 në kanalin FilmBox Premium. Një pjesë jete familjare: motra, burra, fëmijë, histori, sekrete, xhelozi. Margot dhe djali i saj adoleshent, Claude, udhëtojnë nga Manhatani në shtëpinë e familjes së saj në Long Island, të zënë nga motra Pauline, vajza e saj dhe Malcolm,  me të cilin Pauline do të martohet nën një pemë që fqinjët duan ta heqin. Bashkimi shënon diskutime familjare, veçanërisht midis motrave dhe në vërejtjet therëse të Margot për Claude. Pauline i tregon Margot një sekret që Margot ja tregon menjëherë Claude. Margot gjithashtu nuk e pëlqen Malcolmin. Ajo gjithashtu ka probleme martesore dhe një të dashur aty afër. Njerëzit janë mizorë, brenda dhe jashtë familjeve të tyre. A ka një strehë për Margot apo për Pauline @#^%

E shtuna është rezervuar gjithashtu për argëtim në kanalin FilmBox Extra, kështu që në orën 21:00 mund të shikoni komedinë dhe dramën familjare “Chlorine” në të cilën një familje periferike në mënyrë komike lufton për të ruajtur jetesën e tyre në mirëqënie në komunitetin e tyre tepër materialist të New England.

 

Një javë pa të qeshura nuk është një javë e vërtetë, prandaj ju rekomandojmë që të shikoni një tjetër komedi “Actresses” në Film Box Stars në 21:00. Marcelline është aktore. Dyzet vjeç, e vetme dhe pa fëmijë, ajo fillon provat për teatrin „Turgenev“ një muaj në një vend. Denis, regjisori, e admiron shumë dhe i premton se do ta bëjë të lumtur në skenë – ajo do të shkëlqejë. Por gjërat nuk shkojnë siç duhet. Denis prezanton Marcelline me ndihmësen e tij, Nathalie. Të dy gratë ishin në shkollën e dramës së bashku njëzet vjet më parë. Nathalie i thotë asaj se duhej të hiqte dorë nga aktrimi: ajo ka një burrë dhe fëmijë. Marcelline dhe Nathalie shikojnë njëra-tjetrën si në një pasqyrë, secila duke parë tek tjetra jetën që nuk ka, ëndrrat që nuk duron të braktisë. Takimi i tyre është i pari në një seri dridhjesh që do të kthejnë jetën e Marcelline përmbys.

Rreth SPI International

SPI International është një kompani mediatike globale që operon 42 kanale televizive në gjashtë kontinente. FilmBox është kanali i tij kryesor. Duke punuar me mbi 700 operatorë në të gjithë botën, SPI përdor teknologjinë më të përparuar duke i siguruar 65 milion abonentëve të saj akses në përmbajtjen lineare dhe sipas kërkesës së SPI, përfshirë transmetimin e drejtpërdrejtë të programeve UHD dhe kanaleve FilmBox në çdo pajisje të lidhur me Internetin përmes mediave kryesore globale si dhe ofruesit lokalë të OTT.
SPI kohët e fundit shtoi në portofolin e saj shërbimin e filmave premium në Hollandë, duke përfshirë katër kanale filmash dhe shërbime dixhitale. Prej mbi 25 vjet, SPI International ka qenë distributori kryesor i filmave teatralë dhe programeve televizive në tregun ndërkombëtar. Aleancat solide të SPI me furnizuesit kryesorë të licencave ofrojnë përmbajtje tërheqëse, me njohje të fortë dhe kërkesë të lartë.