Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Author: missuniverse

Paola Mehmetukaj

Paula Mehmetukaj: “Pika më e fortë e bukurisë sime është guximi, sepse të guxosh nuk do të thotë që nuk ke frikë, por të vazhdosh të ecësh përpara pavarësisht frikës.” "Bukuria mbi të gjitha është thjeshtësi"- nuk është thënie, jo, është kuptimi i emrit tim....

SE SHPEJTI RINIS MISS UNIVERSE ALBANIA

Miss Universe Albania & Kosovo, eventi më i rëndësishëm i bukurisë në vend, do të nisë së shpejti rrugëtimin e tij. Bukuroshet e përzgjedhura, nën drejtimin e profesionistëve, do të konkurrojnë në sfilata dhe shooting të ndryshëm, të organizuar në disa qyete të vendit. Duke filluar prej...