Sheshi Wilson, Qendra Olimpia (+355) 69 47 53 407
title image

Author: admin-miss

PAULA MEHMETUKAJ, NJË MISS NDRYSHE

Paula Mehmetukaj është 22 vjeçarja nga Tirana e cila do përfaqësoj Shqipërin në kompeticionin më të shikuar të bukuris në botë MISS UNIVESRSE i cili këtë vit do mbahet në16 maj në Hotel & Casino Seminole Hard Rock në Hollywood, Florida. Paula u kurorëzua MISS UNIVERSE...

Rikthehet Miss Universe Pas Një Viti E Gjysëm

Pas një viti e gjysmë, konkursi Miss Universe do të kthehet me një transmetim të drejtpërdrejtë më 16 maj. Miss Universe këtë vit do të mbahet në Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood. Konkursi i fundit i Miss Universe ishte në Dhjetor 2019 dhe fituesja e...